TOP

El Formentera puntua per quart partit consecutiu

El Formentera sumà ahir un important punt a la Nova Creu Alta, contra el Sabadell. Els catalans s’avançaren en el marcador a la segona part, però de nou Juan Antonio estigué encertat des dels 11 metres i feu pujar el definitiu empat a 1 en transformar un penal al minut 75.
Amb l’empat el Formentera es manté 14è, a tres punts del descens i dos per davant de l’Atlètic Balears, que ahir perdé a casa contra el Llagostera per 0 a 1 , i segons la premsa mallorquina la destitució del seu entrenador, Armando de la Morena ja està decidida tot i que encara no s’ha comunicat de forma oficial.
El Mallorca no passà de l’empat sense gols al camp de l’Olot i segueix líder a 13 punts del segon, el Villarreal, mentre que la Penya Deportiva signà un pobre empat a zero a Santa Eulària contra l’Alcoià, de manera que els de Dami Mori segueixen penúltims havent sumat només dues victòries en lliga.