TOP
Una usuària se sotmet a una prova de covid.

Formentera queda amb només un cas actiu de covid

Formentera torna a rebaixar la xifra de positius actius de covid-19, que avui se situa en una sola persona, una menys que divendres. El cas de Formentera no revesteix gravetat, de manera que resta aïllat a casa i rep seguiment per part dels equips d’Atenció Primària. D’ençà de l’inici de la pandèmia s’han detectat 107 casos a Formentera i des del passat 29 de setembre que no es comunica cap nou contagi a la nostra illa. Així mateix, Formentera ha reduït significativament el número de casos actius, ja que fa un mes comptava amb 29 positius.

Pitiüses: descens d’un 28% de nous casos
El laboratori de Microbiologia de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera no ha registrat cap nou contagi en les proves urgents que realitza els diumenges. És a dir, les proves que realitza amb caràcter previ als ingressos a l’UCI o en hospitalització, en parts o en intervencions quirúrgiques d’emergència.
D’altra banda, s’han donat 18 noves altes de manera que la xifra de pacients actius continua la tendència descendent i se situa en els 463 casos, 462 a Eivissa i el citat contagiat de Formentera. En l’última setmana s’han registrat 104 casos, enfront dels 146 que es van comptabilitzar en la setmana anterior al dia 12 d’octubre, fet que suposa un descens en el nombre de contagis del 28,7% en aquests últims set dies.
En les últimes hores s’ha produït una alta d’UCI a planta i ara romanen ingressats dos pacients a la unitat de crítics, amb un total de 33 persones hospitalitzades.
En seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària es troben 430 persones, 429 a Eivissa i el pacient de Formentera, tots ells en estat lleu o asimptomàtic. Finalment, hi ha 32 professionals de l’Àrea de Salut en vigilància activa, dels quals vuit són positius.

Compartir

PROGRAMES