TOP
Una usuària se sotmet a una prova de covid.

Formentera rebaixa els positius actius fins als 30

Formentera segueix rebaixant el número de casos actius de covid-19. Segons l’actualització d’aquesta tarda, s’han detectat tres contagis més, de manera que, havent-ne restat les altes, hi ha 30 positius actius a la nostra illa, quatre menys que ahir.
Dels 30 afectats pel coronavirus de Formentera, un pacient es troba hospitalitzat a l’UCI de Can Misses i els altres 29, considerats casos lleus o asimptomàtics, resten aïllats a casa o a l’hotel pont i reben seguiment per part d’Atenció Primària.

Una persona morta a Eivissa
En l’àmbit de les Pitiüses, s’ha comunicat la mort d’un pacient que es trobava ingressat a Eivissa, a la Clínica Nuestra Señora del Rosario. A més, s’han detectat 55 nous casos en les darreres hores i s’han donat 58 noves altes, de manera que ja són 946 les persones curades d’ençà que començà la pandèmia.
En el conjunt de Formentera i Eivissa la xifra de pacients actius descendeix per segona vegada, després de mes i mig de pujades, i se situa en 811 persones.
Actualment hi ha 59 persones hospitalitzades entre Can Misses i la Clínica Nuestra Señora del Rosario, de les quals vuit romanen ingressades a l’UCI i la resta, 752 persones, estan en seguiment domiciliari en estat lleu o asimptomàtic, cinc menys que ahir. A més, hi ha 56 professionals en vigilància activa, dels quals 18 són positius.

Compartir

PROGRAMES