TOP
Hospital de Formentera. Foto: Y.O.

Formentera segueix amb 31 actius, un 38% menys que fa una setmana

En les darreres hores no s’ha registrat cap novetat pel que fa a la pandèmia a Formentera: no s’han detectat nous positius ni els facultatius han concedit noves altes. Els 31 afectats de l’illa (el mateix nombre que ahir) presenten un quadre lleu o asimptomàtic i resten aïllats i sota seguiment d’Atenció Primària a casa o a l’hotel pont. Aquesta xifra representa una important reducció amb relació als 50 casos actius de fa una setmana o als 82 contagiats lleus de fa 14 dies. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 686 casos de coronavirus a l’illa.
A Eivissa només s’ha detectat un positiu en les proves urgents que es realitzen el diumenge. L’illa veïna compta amb 815 malalts lleus (34 menys que ahir) i 34 hospitalitzats (igual que ahir): 7 a l’UCI i 27 en planta. Finalment, es manté sense canvis des de divendres la situació entre els professionals sanitaris, hi ha 16 en vigilància activa, i d’ells, 10 són positius.

Vaccinació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 12.679 dosis (76 més que divendres) i hi ha 7.109 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 66,4% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 6.789 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 63,4% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES