TOP
Instantània de la presentació. CIF

Formentera s’incorpora al projecte pilot d’Oficines de Justícia

La presidenta del Consell, Ana Juan, ha assistit avui a Madrid a la presentació del projecte pilot d’Oficines de Justícia, al qual s’incorpora Formentera, i que servirà per “agilitzar, modernitzar i apropar el servei judicial a la ciutadania de l’illa”, ha destacat Juan.

La presentació de les Oficines de Justícia ha estat presidida per la ministra de Justícia, Pilar Llop, que ha avançat els objectius d’aquestes oficines que “donen resposta a la necessitat d’apropar la justícia a la ciutadania, fer-la més senzilla, accessible i eficient”.

Millora del servei
Ana Juan ha participat en una taula de debat amb altres representants d’institucions locals que desenvolupen el projecte i ha assenyalat que “la col·laboració entre les administracions locals, autonòmiques i estatal és fonamental per avançar en una administració més àgil i que a Formentera, per mor de la triple insularitat, aquesta transformació del Jutjat de Pau en Oficina de Justícia suposarà una millora del servei, més àgil i dinàmic i evitarà desplaçaments a Eivissa i Palma; crec que és un projecte molt il·lusionant per a la nostra illa”. Així, els llocs de feina de les actuals secretaries de jutjats de pau “es consoliden i s’omplin de contingut, perquè la prestació de serveis es reforça i s’amplia”, ha incidit la cap de l’executiu insular.

Segona oficina a l’estat
Les Oficines de Justícia ocuparan el lloc dels actuals jutjats de pau, i atendran les necessitats de la ciutadania i la realitat tecnològica del nostre país, a la volta que ampliaran els serveis públics que s’hi ofereixen.
Després de la posada en marxa de l’Oficina de Justícia de la comarca de Tarassona a principis de novembre, la següent oficina que començarà amb el servei serà la de la nostra illa, en la qual s’està treballant des de Formentera de manera coordinada amb el Ministeri de Justícia.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES