El Formentera compartirà grup amb la Penya Deportiva Santa Eulària i la Penya Independent de Sant Joan. SDF

Golejada per continuar lluitant amb els de dalt (Formentera 4 – 0 Alzira)

Victòria dels roig i negres, que continuen sumant i tornen a la cinquena posició que dona plaça als play-offs d’ascens. Gran ambient assolellat al Municipal, que ha acollit el partit de la vint-i-cinquena jornada de lliga contra l’Alzira. El Formentera ha sortit amb molta intensitat, amb la defensa molt avançada i pressionant com de costum la sortida de pilota dels rivals. Ben aviat s’han avançat els homes de Michel Alonso, quan al minut 7, Facu Ballardo rematava a gol una centrada a l’àrea, després d’un refús de la defensa visitant (1-0). El Formentera no ha baixat el pistó i continuava atacant. Al minut 34 de joc, Nando Quesada protagonitzava una jugada personal, que acabava amb una passada a Górriz, que ha marcat el seu primer gol de la temporada (2-0). L’única dada negativa de la primera part ha set la lesió de Diego de la Mata, que es retirava del camp amb molèsties al bessó. Amb avantatge de dos gols s’ha arribat al descans.
La segona part ha set plàcida pel Formentera, que ha tornat a ampliar l’avantatge al minut 65 mitjançant un xut de Nando Quesada des de la frontal de l’àrea (3-0). Al minut 70, Salinas marcava el quart gol dels locals, després de rematar una treta de córner (4-0).
La pròxima jornada els formenterers jugaran al camp de l’Hércules, diumenge a les 11.30 h.