TOP
Integrants de l’executiva de GxF a la seu del partit, a Sant Ferran.

GxF debat sobre com afrontar la crisi sanitària i econòmica en la seva assemblea general

Gent x Formentera (GxF) ha celebrat avui la seva assemblea ordinària, que s’ha portat a terme per mitjans telemàtics per raons de seguretat sanitària. L’agrupació ha destacat que “tot i la distància digital, la militància ha respost com ve sent habitual”.
Segons un comunicat del partit insularista, “l’assemblea ha constat de dues parts principals. Una primera centrada en temes de transparència i control intern de la formació, amb ratificació de militància, l’aprovació de nous descomptes i exempcions de quotes per tal d’adaptar-se a la situació econòmica excepcional per la qual estam passant i l’aprovació dels comptes”.
La segona part de l’assemblea s’ha centrat en l’acció política, “on pel Consell, Alejandra Ferrer i pel Parlament, Sílvia Tur, en representació dels nostres càrrecs electes, han donat compte de la feina institucional i el grau de compliment dels compromisos programàtics”.

Adaptar les polítiques estatal i autonòmica a la singularitat de l’illa
S’ha analitzat la “tasca de govern i política, al Consell Insular de Formentera i al Parlament de les Illes Balears. En aquest apartat, la gestió de la pandèmia ha cobrat especial protagonisme, i com sempre la feina de Gent per Formentera ha estat cabdal per trametre les singularitats de la nostra illa i adaptar i reforçar les polítiques estatals i autonòmiques, per acompanyar i informar de forma propera la nostra ciutadania en aquests moments de tanta incertesa”.
Gent per Formentera, en el marc de l’assemblea general, ha debatut sobre “les polítiques necessàries per afrontar la situació de crisi sanitària i econòmica generada per la Covid. Cal continuar treballant a projectar i re-prioritzar, a la llum de les noves necessitats, els pilars de l’acció política per al 2021”.

Compartir

PROGRAMES