TOP
Un autobús transita per la PM 820. CIF

GxF denuncia que Sa Unió ha eliminat els títols multiviatge del bus “d’amagat”

Gent per Formentera ha emès una nota de premsa en què exposa que “Sa Unió, aquesta setmana, ha eliminat d’amagat els abonaments de bus de pagament, concretament el Bo dia de 10 €, el Bo tiquet curt de 20 viatges de 20 € i el Bo tiquet llarg de 20 viatges de 30 € pensats pels usuaris recurrents, que els permetia estalviar i contribuir a una mobilitat més sostenible. En aquests moments, els turistes de Formentera només poden adquirir bitllets senzills de bus, amb tarifes que van dels 1,80 € als 4,00 €”. En canvi, es manté el Bo jove (25 viatges) 20 €.
Cal recordar que amb la modificació de la gratuïtat implantada des de l’1 de setembre pel Consell de Formentera, els residents a l’illa poden seguir viatjant de franc en transport públic.

A les parades de bus ja no es publiciten els bons de bus de pagament. GxF

 

Portal de transparència
“En un primer moment”, continua el comunicat, “sa Unió eliminà la bonificació del 100% en els abonaments de bus, una mesura que comunicà amb alguns dies d’antelació i començà a aplicar a partir del dia 1 de setembre. Ara, durant la present setmana, Sa Unió també ha eliminat els abonaments de bus de pagament. Aquesta nova mesura no ha estat comunicada per part del Consell i la resolució que ha de determinar aquest nou canvi no ha set publicada ni a la web del Consell ni al portal de transparència de la institució”.
Així mateix, des de GxF denuncien: “Aquesta nova decisió de l’equip de govern de sa Unió que torna a anar en contra de la promoció del transport públic, entenem que no respon a l’interès general de Formentera i que s’ha portat a terme d’amagat i sense complir cap dels criteris de transparència”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES