TOP
Ferrer i Ramírez a Ràdio Illa. Arxiu.

GxF i PSOE sol·liciten una Junta de Portaveus per conèixer els efectes de l’expulsió de Córdoba

Alejandra Ferrer, portaveu de Gent per Formentera, i Rafael Ramírez, secretari general dels socialistes de Formentera, expliquen a Ràdio Illa que han sol·licitat una Junta de Portaveus per abordar detalladament les conseqüències que pugui tenir en el funcionament del Consell Insular l’expulsió de Llorenç Córdoba del grup polític de Sa Unió. En aquest sentit, Córdoba ahir manifestà a Ràdio Illa que tenia intenció d’emprar la seva facultat com a president per convocar la Junta de Portaveus, i d’altra banda, Ferrer ha assenyalat que li consta que “s’està mirant” una data “d’aquesta setmana” per celebrar-la.

Tres Juntes de Portaveus sol·licitades
Es tracta de la tercera Junta de Protaveus que reclamen en bloc els dos partits de l’oposició durant aquesta legislatura, després de demanar, sense que la petició fos atesa, que aquest organisme es reunís en dos ocasions anteriors: una a l’octubre, per abordar els efectes a Formentera del Decret d’Habitatge del Govern balear, i l’altra, sol·licitada al novembre, per tractar els pressupostos de 2024.

“Estratègia del PP per aconseguir el poder”
Així mateix, Ramírez admet que “s’acaben les paraules” per definir els esdeveniments que des que esclatà públicament la crisi al Consell, el passat 27 de novembre, estan tenint lloc en el si del govern insular. El conseller socialista es pregunta “com és possible que la persona que lidera no pugui parlar amb el seu equip?” i apunta que l’escenari que “s’aproxima és un desastre”.
Ferrer, per la seva banda, destaca que “cap dels dos participants [en el conflicte] té intenció de solucionar-lo” i ha reiterat que “si no són capaços d’arribar a un acord el que han de fer és dimitir”. A més, ha assenyalat que “la responsabilitat” de la crisi és compartida entre el president, Llorenç Córdoba i els líders dels partits que conformen la coalició Sa Unió, el Partit Popular i Compromís amb Formentera.
Finalment, la portaveu de GxF ha indicat que en aquesta crisi veu “una estratègia del PP per aconseguir el poder mitjançant un frau polític” i que “lamenta que Compromís participi en això”. Per Ferrer, aquests mesos “estan sent tristos” perquè s’està ridiculitzant a la ciutadania i al Consell de Formentera.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES