TOP
Imatge d’arxiu de l’Hospital de Can Misses.

Hospitalitzat un dels tres positius de Formentera

Els darrers dies Formentera ha registrat un nou positiu en covid-19 que fins avui no havia set comptabilitzat, segons ha informat l’Àrea de Salut pitiüsa. Es tracta d’un pacient de mitjana edat que fa quatre dies va haver de ser ingressat en planta a l’Hospital de Can Misses. D’aquesta manera, són tres els casos actius a l’illa. Els altres dos positius són lleus o asimptomàtics i reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària. Des de l’inici de la pandèmia s’han diagnosticat 115 casos de covid a Formentera.

Baixa la xifra de positius a les Pitiüses
El Laboratori de Microbiologia ha detectat en les últimes hores 26 nous positius, tots ells a Eivissa. En el mateix termini de temps s’han donat 33 altes, per la qual cosa el nombre de casos actius descendeix de nou fins als 584 casos, vuit menys que ahir. La xifra de persones que es troben ingressades en alguna de les instal·lacions reservades als malalts de covid de l’Àrea de Salut pitiüsa se situa en els 67 casos, dos més que ahir.
D’aquests, 47 es troben hospitalitzats a les unitats d’hospitalització de Medicina Interna F i Ca na Majora (un d’ells, l’esmentat cas de Formentera), cinc a l’UCI i 15 a l’hotel medicalitzat, que acull els migrants positius.
Així mateix, hi ha 517 persones lleus o asimptomàtiques en seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària, deu menys que ahir, 515 d’Eivissa i els dos casos de Formentera. Finalment, es manté el mateix nombre de professionals en vigilància activa, 31, dels quals vuit segueixen positius.

Una mort a Eivissa
L’àrea de salut ha informat de la mort d’un home de 73 anys, amb patologies prèvies, que es trobava ingressat a la Unitat de Mitja Estada Ca na Majora, provinent de la residència Reina Sofia. Amb aquesta són 17 les morts que s’han produït a les Pitiüses relacionades amb el coronavirus.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES