TOP
La vacuna de la grip es pot sol·licitar al centre de salut.

Incrementa en un 32% les persones que ja s’han vacunat de la grip

El Govern balear ha informat que s’ha arribat a l’equador de la campanya de la grip, i ja s’han vacunat més de 134.000 persones, la qual cosa implica un 32 % més que l’any passat.
La Conselleria de Salut i Consum insta a les persones que pertanyen a col·lectius de risc que demanin cita per protegir-se contra el virus de la grip. La campanya es dirigeix ​​a les persones majors de 65 anys, a les persones amb malalties cròniques o immunodepressió, a les dones embarassades i mares d’infants menors de mig any, als infants amb factors de risc o prematurs d’entre 6 i 24 mesos i al personal sanitari, sociosanitari i de serveis essencials.
El període de vacunació acaba el 4 desembre i es pot demanar cita al telèfon 902 079 079 o bé al 971 43 70 79.

Enguany, més important que mai
Segons la conselleria de Salut, enguany és especialment important vacunar-se de la grip, ja que les poblacions ben vacunades tenen una incidència de coronavirus més baixa que les que no hi estan. A més, continua Salut, hi ha evidència que les persones que s’infecten de manera simultània de coronavirus i de grip tenen més mortalitat que les que s’infecten només per un dels dos virus.
A l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera ja s’han vacunat més de 8.500 persones grans; unes 5.600 persones d’entre 14 i 64, i 326 menors de 14.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES