TOP

Inici de curs de l’Escola de Música i Dansa de Formentera

Les classes varen començar la setmana passada amb uns 320 alumnes inscrits. En aquesta escola 13 professors, 10 de música i 3 de dansa, s’encarreguen d’impartir estudis oficials de música i dansa d’Ensenyaments Elemental i Professionals no reglats.

En concret es poden cursar les titulacions elementals de les especialitats de flauta travessera, guitarra, piano, clarinet i trompeta.
Pel que fa als estudis no reglats s’imparteixen des de classes d’Iniciació a la Música per a nens de 5 a 7 anys, fins a tallers de Música Tradicional, i Ensenyaments Professionals sense titulació pels alumnes que acaben la titulació elemental i volen continuar.
També es fan classes d’estudis no reglats per als instruments de la banda (com ara flautí, saxòfon, trompa, trombó, bombardí o tuba).

Pel que respecta específicament a l’escola de dansa, hi ha classes d’iniciació per infants de 3 a 7 anys i estudis reglats per a nens i nenes a partir de 8 anys. Pel que a l’oferta no reglada de dansa, hi ha classes de dansa moderna, flamenc i enguany per primera vegada, també de dansa clàssica. Totes aquestes formacions són per persones de qualsevol edat a partir de 8 anys.

A més, l’Escola de Música i Dansa té dos grans agrupacions obertes a tota la població. La més antiga és la Coral Polifònica de Formentera de la qual formen part una seixantena de persones. Aquesta és una activitat gratuïta dirigida als aficionats amb inquietuds musicals sense necessitat de coneixements previs de música.
La banda de música es va formar ara fa dos anys, és una agrupació instrumental formada bàsicament per instruments de vent, i compta amb uns seixanta músics.

Compartir

PROGRAMES