TOP
Jay Romero defensant l’elàtica de la SD Portmany. SDP

Jay Romero torna al Formentera

El jove davanter de 19 anys, Jay Kai Romero Sánchez-Reinoso (Eivissa, 12/10/2002), que la darrera temporada ha jugat a la SD Portmany, tornarà a enfundar-se l’elàstica roja-i-negra la temporada 2022/23, a Segona RFEF.
El futbolista, format al planter del Formentera, torna a la que ha estat la seva casa durant molts anys després del seu pas pel Mallorca i SD Portmany.

“En Jay és un clar exemple del que volem per la gent que surt del futbol base del Formentera. És l’exemple que amb feina, compromís i exigència, el primer equip és accessible. Ha crescut molt aquests darrers anys al futbol formatiu del Mallorca i ara té l’oportunitat de demostrar que està capacitat per a aquesta categoria. Estam convençuts que pot tenir un paper important dins l’equip d’en Michel Alonso”, ha explicat el director esportiu, Felip Portas.

Per la seva banda, Romero, afirma sentir-se molt feliç de tornar: “Estic molt content de tornar després d’aquests anys fora i també de formar part d’aquest club en una categoria superior. Venc amb moltíssimes ganes i il·lusió de començar treballar i de donar-ho tot per a poder fer un gran any”.

Trajectòria esportiva
Jay Romero va començar a jugar a futbol amb sols 3 anys a l’Escola de Futbol de la Penya Blanc i Blava d’Eivissa, club en el qual va jugar fins als 12 anys.

En aquella edat, va venir a viure a la pitiüsa del sud junt amb la seva família i va continuar jugant a futbol amb la SD Formentera.

Al club roig-i-negre va tenir una progressió imparable que el va portar a debutar a Tercera Divisió de la mà del tècnic Iván Gómez Roa amb només 16 anys quan era jugador de l’equip cadet, en la temporada 2018/19.

Va ser una gran oportunitat per demostrar el seu talent i, a poc a poc, va anar fent-se un lloc al primer equip. En la temporada següent, 2019/20, essent jugador de primer any de l’equip juvenil, es va convertir en un dels habituals de les convocatòries de l’equip de Tercera Divisió.

El seu primer gol a la quarta categoria del futbol estatal el va marcar amb 16 anys davant el Sóller i va participar activament de la golejada del seu equip per 0-6. El gol no va passar desapercebut a la categoria i li va donar molta rellevància al futbol balear.

El gener de 2020, la joia de la pedrera illenca, va acceptar una oferta del RCD Mallorca Juvenil per jugar a Divisió d’Honor, en el qual va jugar fins al final de temporada i l’any següent, 2020/21.

L’última temporada, 2021/22, ha format part de la SD Portmany, a 3a Divisió, amb el qual ha jugat 31 partits i ha marcat 2 gols.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES