TOP
L’equip de Govern ha fer un recorregut per les instal·lacions. CIF

La residència obrirà després de l’estiu

L’àrea de Benestar Social ha fet avui una jornada de portes obertes perquè la ciutadania conegués de primera mà les noves instal·lacions i oficines que des del passat mes de febrer s’han traslladat al Centre de Dia. A més, també s’ha fet un recorregut per la nova residència de Formentera, l’obertura de la qual està prevista després de l’estiu. La presidenta del Consell, Ana Juan; la vicepresidenta, Alejandra Ferrer, i el conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, acompanyats de quasi tot l’equip de govern, també han visitat l’espai amb els mitjans de comunicació.

Millora de la qualitat i eficàcia dels serveis
Ana Juan ha destacat, en primer lloc, que “era necessari adequar el nou espai a les necessitats actuals. Suposa un salt qualitatiu tant per als usuaris com per als treballadors de Benestar Social”. Quant a la futura residència, la presidenta ha destacat que també “significarà un gran avanç en l’assistència sociosanitària i una gran millora per a l’assistència a les persones dependents, que avui en dia estan a Eivissa, i per a les seves famílies”.

Per la seva banda, el conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, ha explicat que “amb les noves instal·lacions, s’ha reordenat l’espai, es garanteix una millor atenció, més còmoda per a la ciutadania, i també el treball tècnic es realitza molt millor; per la qual cosa, la qualitat i eficàcia del servei augmenta”.

Residència de majors
Pel que fa a la residència, el conseller Ramírez ha assenyalat que a l’inici del curs escolar “ja podrem comptar amb aquesta prestació de servei per a les persones majors de Formentera”. El conseller ha destacat que el model d’atenció a la residència se centra en la persona, “un model que persegueix afavorir la independència funcional de la gent major perquè, dins de les seves possibilitats, siguin capaços de dirigir la seva pròpia vida en funció de les creences, gustos, desitjos i interessos individuals”.


La residència de Formentera té capacitat per a divuit places, que es distribuiran en catorze habitacions individuals i dues habitacions dobles. Les places s’integraran a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència. Les instal·lacions consten de recepció, menjador, sala d’estar, banys comuns, infermeria, bany geriàtric adaptat a persones enllitades i tres zones exteriors enjardinades.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES