TOP
L’àrea insular de Benestar Social organitza les jornades sobre criança.

Jornades adreçades a mares i pares per compartir experiències sobre la criança

L’àrea insular de Benestar Social organitza unes jornades adreçades a mares i pares per compartir experiències sobre la criança dels fills. A partir del pròxim 29 de setembre s’han programat unes jornades dirigides a mares d’infants entre 0 i 7 anys per compartir experiències de la criança, a més de reforçar les funcions de les cures, les autocures i les xarxes de suport. Es tracta d’un espai viu i vivencial de suport mutu dirigit per Helena Pérez.
Les trobades se celebraran mensualment a les 17 hores a la sala de formació del Centre de Dia. Hi haurà servei de guarderia amb reserva prèvia a través del telèfon 971 32 12 71 o del correu educaciosocial@conselldeformentera.cat.
Les reunions seran el 29 de setembre, el 27 d’octubre, el 24 de novembre, el 22 de desembre, el 26 de gener, el 16 de febrer, el 15 de març, el 26 d’abril, el 24 de maig i el 21 de juny.

També per a homes
Aquestes mateixes jornades també s’organitzaran per a homes, pares d’infants d’edats compreses entre 0 i 7 anys, en les quals s’aprofundirà en una paternitat conscient, present, activa i responsable sota la direcció de Rubén Rodríguez.
Les reunions, en les quals també hi haurà servei de guarderia, seran el 28 de setembre, el 26 d’octubre, el 23 de novembre, el 21 de desembre, el 25 de gener, el 15 de febrer, el 14 de març, el 25 d’abril, el 23 de maig i el 20 de juny.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES