TOP
El fotògraf deixant-se fotografiar. José A. Arribas a l’estudi 1 de Ràdio Illa

José A. Arribas: “La millor fotografia serà la que faci demà”

Encara queden places per al curs de fotografia digital de nivell I impartit pel fotògraf José Antonio Arribas. El curs té una durada de 12 hores, i tindrà lloc del 21 al 30 de novembre.
Avui n’hem volgut xerrar amb el seu impulsor i conductor, José A. Arribas, que ens ha explicat la seva trajectòria i els secrets d’una bona foto tot defensant el telèfon mòbil com una eina de primer ordre per fer-la.

La formació es divideix en una part teòrica i una de pràctica, que permetran als alumnes aprendre diferents tècniques fotogràfiques dins i fora de l’aula, amb càmera de fotografia o mòbil. Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones que vulguin treure el màxim rendiment a la càmera rèflex, compacta o telèfon mòbil i vulguin treballar amb profunditat diferents disciplines fotogràfiques.

El curs s’imparteix al nou Espai Cultural de Sant Ferran, té un preu de 90 euros. Els joves de menys de 25 anys, els jubilats i les persones amb una discapacitat acreditada igual o superior al 33% gaudiran d’un de descompte del 30%.

Les inscripcions es poden formalitzar a l’OVAC o l’OAC.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES