TOP
Juanjo Costa a Ràdio Illa.

Juanjo Costa (sobre quioscos): “El Consell no ha complert amb el seu propi plec de bases”

Juanjo Costa explica a Ràdio Illa que a través d’una societat en la qual participa ha licitat en el recent concurs públic dels lots de platja de Formentera, concretament per un quiosc de Migjorn i un conjunt de gandules. Costa afirma que el plec de bases ha set “molt complicat” i que “tot el que ha anat passant ha set un cúmul de despropòsits”. A més, assegura que “el Consell no ha complert amb allò que estipula el seu propi plec de bases”.
Així mateix, Costa surt al pas de diversos rumors i declara que, a més de licitar pels lots esmentats, com a expert en concursos públics i juntament amb altres tècnics especialitzats, també ha preparat ofertes per clients que han concorregut en aquest procediment administratiu.

D’altra banda, Costa, que és director de Marina de Formentera, ha parlat del litigi que aquesta empresa manté amb l’Autoritat Portuària de Balears (APB). Costa ha reiterat la intenció de Marina de continuar gestionant la dàrsena de Ponent de la Savina fins que la justícia dicti sentència sobre el recurs contenciós administratiu interposat contra la denegació de la pròrroga per continuar gestionant aquest espai portuari.

Compartir

PROGRAMES