TOP
Llibres exposats a la Biblioteca Marià Villangómez. CIF

La Biblioteca amplia l’horari i també obrirà divendres a la tarda

L’àrea insular de Cultura ha presentat avui el nou horari d’hivern de la biblioteca Marià Villangòmez i la reobertura del punt de lectura de Sant Ferran.
El dilluns 12 de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar, la Biblioteca Marià Villangómez començarà amb el seu nou horari d’hivern. Durant aquest curs escolar, la biblioteca obrirà de dilluns a divendres als matins des de les 09.30 h fins a les 13.00 h i a les tardes des de les 16.00 h fins a les 19.30 h. Cal destacar, que respecte al darrer curs escolar s’ha ampliat l’horari als divendres a la tarda.
Aquesta ampliació d’horari es fa en compliment d’un acord plenari en què des del Consell es varen comprometre a estudiar i reorganitzar la biblioteca Marià Villangómez per ampliar el servei els divendres tarda i els dissabtes al matí com més aviat millor i així donar resposta a aquesta demanda que el passat mes de març realitzà la FAFA. La consellera d’Educació i Cultura, Susana Labrador, ha explicat que “hem reorganitzat els horaris del personal per poder ampliar el servei als divendres a la tarda, la situació actual no permet oferir el servei dissabtes al matí, però quan sigui possible l’implementarem”.
Per la seua part, el punt de lectura de Sant Ferran reobrirà també el 12 de setembre, amb el seu horari habitual, de dilluns a divendres des de les 16.30 h fins a les 19.00 h.

Serveis
La biblioteca Marià Villangómez ofereix serveis de préstec i devolucions, informació bibliogràfica, servei de reprografia i assistència tècnica al Telecentre. Els usuaris també poden fer servir set ordinadors per consultar, treballar i estudiar i un ordinador exclusivament per a la consulta. Així mateix, s’amplia a 24 llocs en la sala d’estudi, per poder estudiar i utilitzar d’ordinador personal. També s’han habilitat tres llocs de lectura.
La sala infantil de la biblioteca també està oberta en el mateix horari i compta amb material de lectura i entreteniment adaptat als més petits.
Per una altra banda, el punt de lectura de Sant Ferran ofereix serveis de préstec i devolucions, informació bibliogràfica, tres ordinadors a disposició dels usuaris i llocs d’estudi per a adults i infants. Aquest punt de lectura es troba ubicat a l’Espai Cultural de Sant Ferran (l’antiga escola).

Activitats
Tant a la biblioteca Marià Villangómez, com al Punt de Lectura de Sant Ferran es programen de manera periòdica activitats lúdiques, educatives i culturals adreçades a públic adult i infants. Així mateix, s’organitzen cursos d’escriptura, fotografia i presentacions de llibres, entre d’altres.
Per a més informació i consultes es pot enviar un correu electrònic a biblioteca@conselldeformentera.cat o trucar al telèfon 971 32 33 86.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES