TOP
Vista aèria de la Mola.

La cobertura mòbil cau a la Mola per segona vegada en quatre dies

Des d’aquest matí els veïns de la Mola han detectat que torna a fallar el servei de cridades i dades d’internet dels seus telèfons mòbils. Es tracta del segon episodi de falta de servei que han de suportar els veïns de la Mola, que ja patiren una situació idèntica de dijous a diumenge de la passada setmana i també durant el passat mes de novembre.
Fonts del Consell han indicat que l’origen de l’avaria podria ser un problema amb l’alimentació elèctrica de l’antena principal de repetició de la Mola, situada al costat del terreny de la Fira Artesanal del Pilar. A conseqüència d’aquesta avaria, l’antena secundària de la Mola, situada al far, no estaria repetint el senyal, de manera que la manca de servei és pràcticament generalitzada a tot l’altiplà i afecta als clients de totes les operadores.
Des del passat dilluns Ràdio Illa ha intentat sense èxit posar-se en contacte amb Orange, companyia titular d’aquesta antena, perquè informi sobre les interrupcions del servei. El Consell de Formentera ha informat que ha comunicat a Telefónica la incidència i des d’aquesta companyia haurien assegurat a la institució insular que han reclamat a Orange que l’avaria se solucioni com més aviat millor.
Fonts del Consell també han indicat que al migdia d’avui s’estava desplaçant des d’Eivissa el servei tècnic que s’encarrega del manteniment de les infraestructures d’Orange.

Compartir

PROGRAMES