TOP
L’accident tengué lloc a l’avinguda Joan Castelló Guasch de Sant Ferran.

La conductora de l’accident del Verdera, acusada de delicte contra la seguretat viària

La conductora del tot terreny que la matinada del passat dilluns protagonitzà un aparatós accident a Sant Ferran està acusada d’un o més delictes contra la seguretat viària. Aquests tipus penals són d’aplicació quan s’han excedit els límits de velocitat de forma considerable, es realitzen accions temeràries o bé es condueix sota els efectes de l’alcohol o drogues. Aquests delictes contemplen penes de multa, retirada del carnet de conduir o fins i tot privació de la llibertat, depenent de la gravetat dels fets.
Com que el sinistre es va produir en nucli urbà, la Policia Local s’ha fet càrrec de la investigació i s’han obert diligències contra la conductora, que seran remeses al jutjat.

20.000 euros per refer la terrassa
Els responsables de la terrassa del Bar Verdera, que fou destruïda en el sinistre, han explicat a Ràdio Illa que tornar a instal·lar l’estructura, les lones i alguns elements decoratius d’aquest espai com els tests, tendrà un cost aproximat “d’uns 20.000 euros”. Des de l’establiment s’ha assenyalat que aquestes despeses “en principi” les cobrirà la companyia asseguradora, que haurà de reclamar la quantitat a l’assegurança del vehicle.

A l’espera de la prova d’alcoholèmia
El sinistre va tenir lloc la matinada del dilluns 25 d’octubre a la 1.40 h a Sant Ferran, prop de la confluència de l’avinguda Joan Castelló Guasch amb el carrer Guillem de Montgrí. En el sinistre la conductora de l’únic vehicle en moviment quedà ferida lleu i també patiren importants danys la terrassa del bar Verdera així com un cotxe estacionat, un arbre, un fanal i un telèfon públic.
Fonts del Consell informaren que la dona, per raons que es desconeixen, hauria perdut el control del 4×4 mentre conduïa per l’avinguda Joan Castelló Guasch, on la velocitat màxima permesa és de 30 km/h. Finalment el vehicle quedà trabocat a la terrassa de l’esmentat bar. La conductora fou traslladada amb ambulància cap a l’Hospital de Formentera i donada d’alta al cap de poques hores.
A petició de la Policia Local, a l’Hospital de Formentera es realitzà una extracció de sang per realitzar la prova d’alcoholèmia a la conductora, si bé encara s’esperen els resultats, segons han informat fonts del Consell.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES