La Cooperativa del camp ja compta amb 220 socis

L’entitat es reactivà l’any 2010 amb 52 integrants, una xifra que ha multiplicat per quatre en els darrers anys. Un dels projectes més importants de la Cooperativa és el programa del Fons de Terres«, que rep una inversió anual del Consell de 90.000 €. Aquesta dotació permet cultivar els terrenys agrícoles que ja no es treballaven, per millorar la productivitat del camp i la imatge de l’illa. Actualment, formen part del programa de fons de terres 200 hectàrees de terreny de 70 propietaris diferents.


Així mateix el passat dissabte la Cooperativa celebrà la inauguració oficial de la seva nau a la zona industrial de Can Bonet que, recordam, està en funcionament des del mes de juny. La nau ha estat cedida pel Consell i tengué un cost de 590.000 euros, finançats en una tercera part pel programa Leader i la resta pel Consell.
A la festa hi acudiren més de 200 persones, entre els que hi havia en Pep de n’Andreu, qui dedicà una glossa que concloïa d’aquesta manera: «L’hem d’anar cultivant, i tenir s’illa polida, ara que tots junts tenim, sa nova cooperativa». A l’acte, que comptà amb la presència del president, Jaume Ferrer, també hi participaren els balladors de les colles de Formentera.

About Author

Comments are closed.

background