TOP
Albert Escuer, catedràtic de la UB junt amb Joan Serra, estudiant de doctorat; fora càmera, Júlia Mayans, doctorada en química i col·laboradora de ràdio illa, visiten el nostre estudi.

La Dra. Júlia Mayans i Joan Serra reuneixen la càtedra en química inorgànica a Formentera

Entrevista amb el grup de recerca en magnetisme molecular de l’Institut de nanociència i nanotecnologia de la Universitat de Barcelona, dirigit per Albert Escuer, catedràtic en química inorgànica; qui visita l’estudi de Ràdio Illa de la mà de la formenterera Júlia Mayans, investigadora doctorada en química; junt amb el formenterer Joan Serra, qui cursa el tercer any de doctorat. L’equip d’investigació el formen deu persones, aquests dies part de l’equip es reuneixen a Formentera per discutir i elaborar algunes de les estratègies que implementaran pròximament. En paraules planeres, Joan explica que la investigació s’orienta a “fer imans molt petits, de mida molecular per dur-lo al camp dels Qbits i aplicar-ho a la computació, desenvolupant bits quàntics”. També afegeixen que saben que hi ha molècules que poden arribar a presentar propietats per desenvolupar aquesta funció, en paraules de la direcció del projecte: “fem recerca bàsica, dissenyem molècules per trobar la propietat que estam buscant”.

Xerram sobre innovació, inversió i altres temes des del punt de vista científic, escolta l’entrevista completa a continuació.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES