La Guàrdia Civil deté a dos residents per provocar els incendis des Cap

La Guàrdia Civil ha informat a Ràdio Illa que ha detingut a Formentera a dos persones residents i de nacionalitat espanyola, pare i fill, com a presumptes autors d‘almenys dos incendis que han tengut lloc a l’illa entre març i abril, en ple període de confinament.
Cal recordar que en les darreres setmanes s’han produït diversos incendis a la zona des cap de Barbaria que tenien l’aparença de ser provocats i que han causat l’alarma entre el veïnat de la zona i la ciutadania de Formentera en general.
L’institut armat ha afegit que està investigant si els dos detinguts podrien tenir relació amb focs produïts a Formentera els últims tres anys. En aquest període s’han produït a l’illa nombrosos incendis en vehicles i tres episodis en què es calcinaren 30 hectàrees de bosc a la zona de cala Saona, entre maig i juliol de 2017.
De moment, els arrestats romanen a la caserna de Formentera de la Guàrdia Civil a l’espera de declarar davant del jutge, una declaració que es podria portar a terme per videoconferència si el magistrat ho considera oportú.

About Author

Comments are closed.

background