TOP
Mossènyer Fernando Bayón amb el diaca Fabian a Lisboa.

La Jornada Mundial de la Joventut catòlica en veu de mossènyer Fernando i Francesc Reynés i Miralles

El mossènyer del Pilar i Sant Francesc, Fernando Bayón, explica a Ràdio Illa el seu pelegrinatge a Lisboa amb motiu de la Jornada Mundial de la Joventut, que se celebrà de l’un al sis d’agost. L’esdeveniment va ser oficiat pel Papa Francisco i comptà amb una participació d’1,5 milions de persones, segons dades de l’organització.

Per la seva banda el mossènyer assistí com a consiliari de joventut, en representació de la diòcesi d’Eivissa i Formentera, a la que s’uniren un grup de disset joves pitiüsos per participar en les jornades. Seguidament, viatjaren en barca a Alacant, on se sumaren a la diòcesi d’Orihuela per viatjar en bus cap a la capital portuguesa. Respecte a en Francesc Reynés i Miralles, mallorquí resident a Formentera, ell assistí com a acompanyant d’un grup de persones amb mobilitat reduïda, adherint-se al grup format per la diòcesi de Mallorca.

Tots dos descriuen un clima de companyonia, alegria i espiritualitat, present entre la participació. Escolta el testimoni sobre la trobada internacional de mà dels seus protagonistes, clica a continuació per escoltar l’entrevista completa.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES