TOP

La mare d’un dels nens agressors: “Estem molt avergonyits i feim tot el possible perquè no torni a passar”

Arran de l’entrevista que la portaveu d’Acción FranciscoAlicia Pascua, ha concedit al DE FAR A FAR, en què explicava que tres nens de 12 anys apedregaren a una senyora de 80 i han protagonitzat diversos maltractaments a gats de carrer, la mare d’un dels agressors s’ha posat en contacte amb Ràdio Illa. En un escrit remès a l’emissora, demana que es preservi la seva identitat i assegura que “a casa estem molt tristos i avergonyits” i que “estem fent tot el possible perquè això no torni a passar”. La mare ha indicat que “hem pres mesures i hem anat a la Policia Local per donar la cara com a responsables”. A més, ha afegit que no sap “què li va passar pel cap” al seu fill i ha assenyalat que “a casa tenim gats i cans i mai l’hem ensenyat a maltractar-los”.
La mare també ha indicat que el seu fill està rebent “tractament psiquiàtric” i que, a més, el seu cas està sent seguit per personal especialitzat de l’àrea de Benestar Social del Consell Insular.
Arran de les opinions que han sorgit a les xarxes socials sobre el cas, també ha subratllat que “com a pares és molt dolorós llegir comentaris terribles” sobre l’acció del seu fill i ha afegit que “és molt fàcil arreglar els assumptes dels altres”.

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES