La Mitja Marató de Formentera queda ajornada fins al 15 de maig de 2021

La XII Mitja Marató i la Cursa 8 km de Formentera, que havien de celebrar-se aquest 10 d’octubre, han quedat finalment ajornades fins al 15 de maig de 2021, seguint així les indicacions de la Conselleria balear d’Esports del Govern balear, arran la situació d’emergència sanitària.
Després d’haver-se ajornat en primer lloc del 16 de maig al 10 d’octubre, l’evolució de la pandèmia ha obligat a ajornar fins a l’any vinent la prova, que l’any passat reuní a uns 3.200 atletes en les dues distàncies.
La consellera insular d’Esports, Paula Ferrer, ha assenyalat que en aquest moment «és essencial garantir la seguretat de totes les persones que conformen la prova: participants, voluntaris, personal sanitari, de seguretat… així com el públic». L’ajornament a l’any que ve «és la solució més raonable», ha subratllat la consellera.

Decisió consensuada a la Comissió de Promoció Turística 
L’empresa organitzadora de la prova, Unisport Consulting, les àrees de Promoció Turística i Esports, i el sector turístic que forma part de la Comissió de Promoció Turística del Consell han adoptat aquesta decisió de manera consensuada.
Unisport Consulting ha agraït el «suport i la comprensió» dels atletes inscrits i dels patrocinadors davant aquesta «dolorosa» decisió. Respecte a les inscripcions, l’organització ofereix dues opcions a triar abans del 31 d’octubre: en primer lloc, es pot traspassar (sense realitzar cap tràmit) la inscripció automàticament a l’edició de 2021 o també es pot sol·licitar la devolució del 100% de l’import de la inscripció. Els empresaris de l’illa han comunicat que treballaran de manera individual per adaptar-se en la mesura del possible a les necessitats de cada participant amb les reserves d’aquest any, que hauran de ser ajornades fins a maig de l’any vinent.

About Author

Comments are closed.

background