La Mitja Marató de Formentera s’ajorna al 10 d’octubre

La Mitja Marató de Formentera, que l’any passat reuní a uns 3.200 atletes en les dos distàncies de 8 i 21 km, i que s’havia de celebrar el pròxim 16 de maig, no es cancel·larà sinó que quedarà ajornada al dissabte 10 d’octubre.
El Consell de Formentera, l’empresa organitzadora, Unisport Consulting, i el sector implicat, mitjançant la Comissió de Promoció Turística, han decidit aquesta nova data per la prova atlètica més important de l’illa, que enguany arriba a la XII edició.
Ara caldrà coordinar no només els canvis de viatges i reserves dels atletes, sinó també el dispositiu de seguretat, amb Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil i els serveis sanitaris, així com la logística vinculada als serveis d’autobusos.
L’ajornament d’aquest esdeveniment se suma al canvi de dates de la VIII Formentera Fotogràfica, que se celebrarà entre l’1 i el 4 d’octubre, en comptes del 29 d’abril, 1, 2 i 3 de maig.

Devolució de sous o reserva de plaça
En un comunicat fet públic aquesta tarda, els responsables del Consell de Formentera i els organitzadors agraeixen la comprensió dels atletes inscrits i ofereixen diferents opcions als corredors, com transferir automàticament la seva inscripció al 10 d’octubre, o fer-ho per a l’edició 2021 (sense sorteig i guardant l’import pagat), també s’ofereix la possibilitat de transferir el seu dorsal a un altre atleta o la baixa i devolució de l’import de la inscripció abonat, en el cas d’haver contractat l’assegurança de cancel·lació. Aviat, tots els inscrits rebran un correu electrònic per part d’Unisport, informant amb detall de totes les opcions.

About Author

background