TOP
Segons s’assenyala des del PP, Formentera continuarà sent l’única illa de tot l’Estat on s’hagi d’agafar una barca per presentar-se en un jutjat.

La regulació del cànnabis recreatiu i medicinal, a la tertúlia política

Un 35% de la població espanyola entre 15 i 64 anys ha provat el cànnabis alguna vegada a la vida. El CIS d’abril revela que un 47% de la població estaria d’acord en regular el seu ús recreatiu enfront d’un 40% que s’hi oposa. A més, fins a un 90% de la població espanyola està d’acord en regular els seus usos medicinals.
Les darreres setmanes, el cànnabis ha arribat al Congrés, on Más País, ERC i Unidas Podemos han presentat proposicions de llei per a una regulació integral de la marihuana amb finalitats medicinals i recreatives, mentre que Ciutadans, a favor de la regulació medicinal, assegura que no es tanca a parlar de l’ús recreatiu. D’altra banda, VOX, PSOE i PP han coincidit recentment en el Senat a l’hora de votar en contra d’una proposta d’Esquerra Confederal per regular el cànnabis.
Què opinen els partits de Formentera sobre la regulació d’aquesta substància? En parlen Paula Ferrer (PSOE), Llorenç Córdoba (Sa Unió) i Vanessa Parellada (GxF).

Compartir

PROGRAMES