TOP
Imatge d’arxiu del Cinema de Formentera (Sala de Cultura).

La Sala de Cultura torna a oferir cinema 

La Sala de Cultura tornarà a oferir programació de cinema regular a partir d’aquest divendres vinent. Les sessions es faran divendres a les 20.30 h i diumenge a les 20 h i podeu trobar la programació d’aquest mes de novembre al web agendaformentera.cat o al Facebook de Cinema.

Mesures especials per la covid
La consellera de Cultura, Susana Labrador, ha explicat que durant aquest estiu “hem ofert el cinema a la fresca, a l’aire lliure i després hem programat dins la Sala de Cultura obres de teatre que teníem contractades abans de la pandèmia. Ara, en vista que les mesures de seguretat que estipula el Govern es poden acomplir, hem decidit tornar a oferir la programació del cinema”. Així i tot, Labrador ha destacat que “aquest any de mesures especials per la covid, seguirem molt pendents per si s’ha de modificar la programació de l’oferta cultural o les mesures de seguretat que s’han de seguir”.
De moment, l’aforament de la sala serà d’un màxim de 104 persones, l’ús de la mascareta serà obligatori en tot moment i s’ha de mantenir la distància de seguretat i la higiene de mans. En aquest sentit, no es podrà menjar, ni beure a la sala. D’altra banda, no farà falta fer reserva prèvia, sinó personar-se abans de cada pel·lícula a les taquilles.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES