TOP
Instantània del sopar de dissabte. SDF

La SD Formentera aprova uns comptes d’1,2 milions per a aquesta temporada

La SD Formentera va celebrar dissabte l’Assemblea ordinària de socis, en la que el president Antoni Roig Torres, acompanyat de la Junta directiva del club, varen explicar els números de la darrera temporada i varen presentar el pressupost de la present.

Pressupost de despesa temporada 22/23
La SD Formentera va aprovar els comptes per a l’actual temporada: 1.208.729 euros, dels quals 130.000 euros es dedicaran a la reducció del deute que va aflorar la temporada 2019/20. La partida que és especialment il·lusionant i nova són els 50.000 euros per al muntatge de l’exposició permanent sobre la història del club.

Durant l’exercici 21/22 el club ha reunit prop de 3.000 fotografies i objectes de famílies de l’illa. Per mitjà d’una operació de mecenatge, s’espera recaptar la quantitat suficient per a l’adquisició del mobiliari i expositors que es necessiten per a instal·lar el material al local social de la SD Formentera.

Instantània de l’assemblea. SDF

 

Pressupost d’ingressos temporada 22/23
Pel que fa als ingressos, la partida més important correspon als espònsors, actualment 115, que proporcionen al club el 50% dels seus ingressos. Després dels espònsors, la següent partida en ordre de rellevància prové de les quotes i entrades, amb les aportacions de socis i famílies del club, que signifiquen el 17% dels ingressos.

Per a la SD Formentera també són molt rellevants els ingressos generats per la RFEF, que aporta el 13% gràcies al cànon que paga als clubs que participen a 2a RFEF. El Consell aporta el 10% dels ingressos amb la suma de totes les ajudes de la darrera temporada: entre les quals, el conveni de l’escola de futbol i ajudes per al desplaçament dels equips del futbol base.

Instantània de l’assemblea. SDF

 

Tancament de comptes de la temporada 21/22
Pel que fa als comptes de la temporada passada, es va tancar amb unes despeses d’1.083.000 euros, 19.000 euros menys dels inicialment previstos.
Els ingressos obtinguts han estat de 999.000 euros, el que va fer necessari recórrer a préstecs i avançaments d’espònsors del club per valor de 90.000 euros.

Deute
Sobre el deute que arrossega l’entitat des de desembre de 2019, a la temporada 21/22 s’ha vist disminuït en 42.000 euros i, per tant, la xifra d’aquest deute és de 255.000 euros a final d’aquesta temporada.

Sopar de Nadal
Després de l’aprovació dels comptes, al Local Social del club es va celebrar un Sopar de Nadal, amb l’assistència d’un centenar de persones. El sopar va comptar amb la col·laboració de l’Associació gastronòmica Es Forn, una entitat a la qual el club agraeix la feina feta i l’excepcionalitat del menú.

El sopar va comptar amb la col·laboració de l’Associació gastronòmica Es Forn. SDF

 

Finalment, des del club es desitja a tota la família roig-i-negra, socis, patrocinadors, jugadors, famílies dels jugadors, entrenadors, tècnics i delegats i a tot el personal del club, unes bones Festes de Nadal.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES