L’Ajuntament Vell reobre amb L’ombra del temps, de Mar Ample

L’ombra del temps, de Mar Ample, és la primera exposició que acull la sala municipal de l’Ajuntament Vell d’ençà de la declaració de l’estat d’alarma. L’artista valenciana establerta a Formentera presenta una sèrie d’obres construïdes en volum amb paper, on l’element protagonista és el blanc del paper i les ombres que es dibuixen per l’efecte de la llum.
L’horari de visita és d’11 a 14 h i de 18 a 20 h. Diumenges i dilluns matí l’exposició romandrà tancada. La mostra estarà exposada des d’avui i fins al pròxim dissabte 13 de juny.

Condicions d’accés
A la sala d’exposicions també se seguiran mesures de seguretat i higiene i estarà limitat l’aforament amb un màxim de cinc persones al recinte. La visita serà individual (entesa no com una única persona sinó com una família o una unitat de convivència, que en aquest cas pot ser fins d’un màxim de 6 membres). No es permet la reserva de grups. Els visitants hauran d’esperar fora de la sala respectant la distància interpersonal, fins que el personal de la sala els indiqui que poden entrar. La visita a la sala es farà en un circuit únic, respectant l’entrada i sortida.

About Author

background