Lara Ferrer participa en les jornades Illes de Bàsquet

La formenterera Lara Ferrer Costa ha representat la nostra illa aquest cap de setmana a les jornades Hipotels Illes de Bàsquet a Son Servera, Mallorca.
Aquestes jornades, que esdevenen la festa del minibàsquet balear i han comptat amb la participació de 96 jugadors i jugadores de tota la comunitat, 24 d’ells de les Pitiüses, serveixen perquè els tècnics observin individualment a cada un dels jugadors per fer properes seleccions.
Cada equip, que duu el nom d’un jugador o jugadora professional, està format per un combinat de jugadors de les quatre Illes i es tracta que cada integrant jugui el millor possible. El resultat dels enfrontaments no té importància i, de fet, s’estipula que ningú hi guanya ni hi perd.

Lara Ferrer durant la disputa del matx d’aquest diumenge.

Lara Ferrer ha disputat tres encontres a l’equip de Nogaye Lo. Als partits d’ahir dissabte el seu conjunt va perdre 60 a 67 contra l’equip Marta Fernández, mentre que a la tarda es va imposar 95 a 63 al conjunt Gaby Ocete. Avui diumenge s’ha enfrontat al conjunt Alba Torrens, al qual han acabat guanyant 66 a 73.

About Author

Comments are closed.

background