TOP
Cartell de la xerrada.

L’educació en positiu, a les ‘Xerrades per a famílies i docents’

Aquest dijous a les 17 h torna el cicle ‘Xerrades per a famílies i docents’ amb la conferència ‘Quan educam en positiu tots hi guanyem!’, a càrrec de psicòloga amb experiència en intervenció familiar Cristina Torres Costa.

Actitud positiva
La disciplina positiva és un model basat en la psicologia individualista d’Alfred Adler. Basada en els llibres de Jane Nelse, Lió Lott i coautors, pot ser utilitzada tant per pares com per mestres.
L’objectiu principal és ajudar els adults a entendre les conductes inadequades dels infants perquè, mitjançant una actitud positiva, puguin ajudar-los a convertir-se en adults responsables, respectuosos i dotats de recursos. En definitiva, la disciplina positiva és educar des del respecte, l’amor, i respectar cada etapa de la seva vida.

La xerrada es durà a terme a la sala de plens del Consell. A més, s’oferirà un servei d’acollida per a infants. Tots els menors han de portar mascareta i s’aplicaran les mesures sanitàries vigents. Les persones interessades heu de fer reserva al correu educaciosocial@conselldeformentera.cat o cridant al telèfon 971 321 271.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES