Instantània de l’entrenament previ al matx. Foto: Xavi Guash

Les errades acaben fent claudicar el Formentera 2 a 1 davant el platges de Calvià

Els desencerts puntuals han condemnat a la derrota d’avui al Formentera, qui si bé ha desplegat un bon joc davant el Platges de Calvià, no ha sabut mantenir l’empat a 1 ni pogut igualar l’avantatge final dels locals en uns darrers minuts on els d’en Raul Pérez s’han llençat a l’atac per a, almenys, treure’n un punt d’aquesta jornada dominical. No ha pogut ser i els roig i negres tornen de buit a casa tot i haver plantat cara durant tot el matx.
La primera part ha estat distreta i amb ritme tant per part dels locals Platges de Calvià com per la SD Formentera. El marcador, però, no es mouria fins a la represa, quan els jugadors del Calvià han aprofitat una sèrie d’errors del formentera per a avançar-se al minut 51 amb gol de Matas.
L’encontre ha mantingut la mateixa intensitat, amb anades i vingudes constants i algunes oportunitats no reeixides per part d’ambdós bàndols fins al minut 73, moment en el qual arribaria l’empat de Formentera obra d’en Lauro Setién.
El joc ha seguit molt disputat, amb força aproximacions per part dels dos conjunts, tot i que els locals han disposat de millors ocasions fins que al minut 89 han tornat a posar-se per davant al lluminós amb un 2 a 1, obra de José Fernández després d’un discutit penal xiulat contra el Formentera. Aquest resultat ja no es mouria fins al final del matx, un final on la SD s’ha abocat a la porteria contrària sense premi.
En el temps de descompte Agus Ojeda ha estat expulsat per acumulació de grogues.