TOP
Fragment del cartell de l’exposició de l’alumnat de ceràmica.

Les noves obres de l’alumnat del curs de ceràmica, a l’Ajuntament Vell

La Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” acull les obres de l’alumnat del curs de ceràmica impartit per la professora, Tania Agredano, del 21 al 26 de febrer, segons informa el Consell de Formentera.
L’exposició, que enguany com a novetat parteix amb d’una temàtica específica, recopila la investigació que han fet les alumnes al voltant de l’aigua, l’aire, la terra i el foc. “Aquests són els quatre elements que conformen el món de la ceràmica i, a la vegada, són els anomenats quatre elements essencials a la vida”, ha exposat la professora.
L’alumnat ha tengut el repte de buscar la manera d’expressar artísticament un concepte abstracte a través d’aquesta tècnica antiga, tant de manera individual com col·lectiva. S’exposaran 32 peces que han realitzat vuit alumnes durant el curs. Cada un d’ells ha creat una peça per a cada element, amb diferents tècniques de la ceràmica, colors i fangs. Ha prevalgut el joc amb la metàfora, els sentiments i les sensacions, “fent entendre que l’art és una via d’expressió lliure, on tenim l’oportunitat d’expressar-nos sense tenir en compte les formes o el que és explícit”, segons ha explicat Agredano.
L’exposició obrirà portes el dilluns 21 de febrer a les 18.00 hores. La mostra es podrà visitar a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” de dimarts a dissabte d’11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores.

Compartir

PROGRAMES