L’Escola de Vela obre dilluns vinent

El Consell de Formentera informa que el dilluns vinent, 1 de juny, s’inicia l’activitat a l’Escola de Vela. Els cursos seran de 2 hores, que es faran de dilluns a divendres de 9.30 a 11.30 hores, 12 a 14 hores i de 16.30 a 18.30 hores. Els alumnes poden assistir qualsevol dia a la franja horària triada. A causa de les mesures de seguretat establertes per la covid-19, la capacitat màxima
del curs serà de 2 alumnes i, de moment, sols es farà en modalitat de surf de vela per garantir la distància de seguretat.
Els cursos són dirigits a nens a partir de 8 anys i adults que sàpiguen nedar. Per poder realitzar la reserva caldrà avisar amb 48 hores d’antelació, i les inscripcions s’han de fer al Poliesportiu
Antoni Blanc. En tot moment s’haurà de complir amb les mesures de seguretat i higiene i, per tant, assistir a la instal·lació amb mascareta.
D’altra banda, els cursos d’estiu s’iniciaran la setmana del 22 de juny. En les pròximes setmanes s’informarà de l’inici de les inscripcions i els horaris.

About Author

Comments are closed.

background