TOP

L’exposició ‘Homenatge a la dona de Formentera en el món rural’ es trasllada al far de la Mola

L’exposició fotogràfica Homenatge a la dona de Formentera en el món rural es trasllada a la Sala d’Exposicions del far de la Mola. A partir d’aquest dijous 12 de novembre es podrà visitar en horari de 10 a 14 h de dimarts a dissabte. La mostra ha estat abans exposada al pati interior del Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’ de Sant Francesc.

Des del 1950 a l’actualitat
L’exposició fotogràfica recull una selecció de 25 fotografies on estan representades dones del món rural de Formentera en diferents situacions. Les instantànies estan datades entre l’any 1950 i l’actualitat i pertanyen al fons de l’Arxiu d’Imatge i So del Consell. Els autors de les instantànies són Pere Català i Roca, Helga Sittl, Melba Levick, Rafael Bataller i Giralt i participants del concurs de fotografia de Beni Trutmann.
Amb aquesta mostra, impulsada per l’àrea d’Agricultura del Consell, s’ha volgut representar totes les feines que feien les dones al món rural de la nostra illa per commemorar el Dia de la Dona del món rural que tingué lloc el passat 15 d’octubre. La consellera de Cultura, Susana Labrador, ha explicat que ara “traslladam la mostra al far de la Mola perquè els ciutadans que no l’hagin pogut visitar s’acostin a veure-la i a la volta coneguin l’altra part expositiva sobre el nostre passat marítim que alberga el far”.

Compartir

PROGRAMES