TOP
Oficina del SOIB i de l’Ibavi de Formentera.

L’Ibavi oferirà atenció presencial dos dies per setmana en comptes de només un

A partir de dijous 21 d’octubre l’Ibavi oferirà atenció presencial a Formentera dos vegades per setmana en comptes de només una, com ha succeit fins ara. Així ho ha anunciat a Ràdio Illa el director general d’Habitatge del Govern balear, Eduard Robsy: “Es manté l’atenció dilluns i s’incorporarà una segona línia dijous”. Aquest reforç del servei arriba durant el termini en què es poden sol·licitar les noves ajudes autonòmiques per a l’habitatge.

El director general ha indicat que ara hi haurà disponibilitat per a noves cites presencials abans del 15 de novembre, quan expira el termini per presentar la sol·licitud a les ajudes del lloguer. Cal recordar que les cites presencials poden ajudar als interessats a resoldre dubtes, però que tota la tramitació també es pot fer en línia. Robsy ha afegit que es preveu que hi hagi 100 cites disponibles, una xifra que encaixa amb les 101 sol·licituds d’ajudes registrades a Formentera l’any passat.

L’oficina de l’Ibavi de Formentera es troba al carrer pla del Rei, 120, de Sant Francesc i obre de 9 a 14 hores els dilluns i, a partir del dia 21, també els dijous. Per sol·licitar cita presencial s’ha de cridar al 900.780.000.

Compartir

PROGRAMES