Localitzada la pastera albirada a Eivissa amb quatre algerians

Finalment l’embarcació va arribar a Cala Salada i en ella i viatjaven quatre homes d’origen algerià.

La Guardia Civil cercava l’embarcació des de dilluns i finalment amb l’helicòpter van fer el seguiment fins a la seva arribada a la costa. Es tracta d’una embarcació rígida de cinc metres d’eslora amb un motor de 40 CV. La benemèrita va arrestar a la mateixa platja a dos dels ocupants, un de mitjana edat i l’altre més jove. Els altres dos ocupants van escapar i encara els busquen.

La barca va arribar al migdia i la platja portmanyina estava plena de turistes, els algerians vestien amb banyador i samarretes sense mànigues, pel que es van camuflar entre els turistes

A l’interior de la pastera, hi havia ampolles d’aigua, roba i bidons de combustible i botes d’aigua.

Ara els detinguts seran entregats a la Policia Nacional, que es qui te competència en matèria d’estrangeria.

Passat aquest tràmit seran posats a disposició del jutjat de guàrdia i el més probable es que ordenin el seu ingrés en un centre d’internament d’estrangers. Així va passar l’any passat amb els vuit algerians que al mes de setembre van desembarcar en una altre pastera (a la que correspon la foto de la noticia) a Formentera a la zona d’Es Carnatge.

Tres d’ells van aconseguir quedar-se a Espanya al dir que eren menors d’edat i la resta van ser repatriats al seu país després d’uns dies al CIE de Barcelona.

About Author

Comments are closed.

background