TOP

Localitzen sa i estalvi un major perdut a la zona des Ram

El Consell de Formentera informa que ahir diumenge pels volts de les 19.00 hores es van activar els serveis d’emergència de l’illa per una cridada al 112 en què un familiar alertava de la desaparició d’un major d’uns 90 anys a la zona de sa Talaiassa. L’home va sortir a passejar a les 17.00 hores i no havia tornat a casa, cosa que va amoïnar a la família.
De seguida es va posar en marxa un dispositiu de localització en el que van participar una dotzena de voluntaris de Protecció Civil, dos parelles de la Guàrdia Civil, dos bombers del Consell de Formentera, així com una dotzena de persones entre familiars, amics i coneguts, que varen fer la recerca pels camins habituals de passeig del senyor.
Cap a les 20.00 hores, un grup de Protecció Civil amb l’ajuda d’un ca va trobar el rastre i va localitzar al senyor major a una zona propera del camí des Ram, els bombers de Formentera s’encarregaren de transportar l’home a l’Hospital, conscient i en bon estat, per bé que amb certa afectació a causa del fred.

Segona persona perduda en pocs dies 
Aquesta és la segona recerca en una setmana a l’illa de Formentera, ja que la setmana anterior es va fer una recerca d’una altra persona extraviada a la zona d’es Cap. Segons la nota del Consell, amb aquestes dos recerques es demostra que l’agrupació de voluntaris de Protecció Civil de Formentera és un servei de desplegament ràpid amb un nombrós grup de voluntaris preparat per ajudar i col·laborar amb la resta de serveis d’emergència de l’illa a fi de donar un bon servei als residents i visitants de manera altruista i professional.

Compartir

PROGRAMES