TOP
L’home arrestat és conduït pels agents de la Guàrdia Civil.

L’operació antidroga està relacionada amb un pis dedicat a la prostitució de Sant Ferran

La Guàrdia Civil ha informat que, en col·laboració amb la Policia Local, ahir portà a terme l’operació ‘Plapa’ a Sant Ferran i es Pujols, que ha culminat amb la detenció de dos persones, un home i una dona, la confiscació de diferents quantitats de substàncies estupefaents i 43.700 euros en efectiu. L’operatiu, en què hi participà el Grup d’Acció Ràpida (GAR) de l’institut armat, també ha destapat la relació entre un punt de tràfic de drogues as Pujols i un pis on s’ha exercit la prostitució a Sant Ferran.

Els agents custodien la dona detinguda.

La investigació, assegura en nota de premsa l’institut armat, es va iniciar després de tenir coneixement sobre un possible punt de venda de drogues a la localitat des Pujols, en un apartament d’un edifici plurifamiliar de la plaça Europa, segons ha pogut saber Ràdio Illa. Durant les indagacions, els agents van comprovar com nombroses persones acudien al domicili en qüestió per adquirir cocaïna, haixix, drogues sintètiques i amfetamines. Els vesins d’aquest edifici ahir relataren a Ràdio Illa uns fets similars en relació amb la constant circulació de persones per aquest apartament.

Relació amb la prostitució
A més, les vigilàncies i les gestions dutes a terme, van permetre relacionar l’activitat de tràfic de drogues d’aquest pis amb un segon pis ubicat a la localitat de Sant Ferran, al carrer Guillem de Montgrí, on suposadament s’exercia la prostitució alhora que s’oferia cocaïna als clients.

Efectius de la Guàrdia Civil portaren a terme el registre.

Ahir dijous, des de primera hora del matí, es van dur a terme dos registres domiciliaris als habitatges esmentats. Com a resultat dels registres, es va procedir a la detenció de dues persones, un home i una dona, a l’apartament usat com a punt de venda des Pujols, on a més es van confiscar 180 grams de cocaïna, 240 grams de marihuana, 450 pastilles d’amfetamines i haixix, així com 36.700 euros en metàl·lic.
Al segon domicili, a Sant Ferran, es van confiscar 7.000 euros en efectiu, 18 dosis de cocaïna i una pistola d’electroxoc del tipus ‘taser’. Així mateix, es van identificar tres dones residents que hi exercien la prostitució.
Amb aquest servei, afegeix l’institut armat, s’ha desarticulat un punt de venda de drogues molt actiu a l’illa de Formentera.

Compartir

PROGRAMES