TOP
Les dues xerrades s’orienten a detectar i prevenir la violència de gènere.

Marina Marroquí ofereix dues xerrades a Formentera el pròxim 31 de març

L’àrea de Benestar Social organitza dues xerrades dijous de la setmana vinent, 31 de març, amb l’educadora social Marina Marroquí.

“Eso no es amor”
La primera, a les 11.30 hores a la Sala de Cultura Cinema, sota el títol “Eso no es amor”, serà un monòleg/taller de prevenció i detecció de la violència de gènere dirigit als joves de l’illa de 3r d’ESO a 2n de Batxillerat.
A través de l’humor, Marina Marroquí realitza un recorregut per la música, la televisió, els anuncis, el cinema… en el qual treballa la mentalitat crítica de la joventut i la interiorització tòxica de l’amor romàntic. Després d’això, relata la seva història de violència de gènere, com va recaure, la va detectar, en va sortir i ho va superar, i facilita les eines de detecció precoç d’aquest tipus de violència.

Xerrada per a famílies
La segona conferència del dia 31 serà dins del cicle Xerrades per a famílies, a les 17 h a la sala de plens del Consell, i té com a títol ‘Com educ els meus fills o filles per evitar que pateixin o exerceixin violència?’. Durant la xerrada, s’oferirà servei d’acollida per a infants.

Compartir

PROGRAMES