TOP
Se cerca cobrir les despeses bàsiques de persones, famílies i altres nuclis de convivència.

Més de 300 sol·licituds per accedir a la renda social garantida

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Benestar Social, ha tramitat durant les darreres dues setmanes més de 300 sol·licituds per accedir a la renda social garantida, renda que ofereix el Govern balear de manera extraordinària arran de la situació d’emergència sanitària per la Covid-19. D’aquesta convocatòria extraordinària, s’han tramitat 237 sol·licituds directament i s’ha informat sobre altres 76 persones susceptibles de ser beneficiàries d’aquesta ajuda, que s’han derivat perquè siguin tramitades directament pel Govern balear.

Ajudes per a persones en situació de màxima vulnerabilitat econòmica
El conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, ha destacat que aquesta prestació extraordinària està dirigida a la cobertura “de les despeses bàsiques de les persones, famílies i altres nuclis de convivència que es troben en màxima situació de vulnerabilitat econòmica” i que no reben altres ajudes (com la prestació de desocupació, subsidis, pensions de l’Institut Nacional de la Seguretat Social, ingressos derivats d’ERTO o altres ajudes públiques).
En principi, aquestes ajudes seran pels mesos d’abril i maig, pendents de com evoluciona la situació. A més, les persones que hi tinguin dret i no van arribar a temps al termini d’abril, podran acollir-se al termini que hi ha fins al 10 de maig.

Més d’un miler d’intervencions
Així mateix, Ramírez ha remarcat la cobertura feta des de l’àrea de Benestar Social, “que ha arribat a un nombre molt important de persones, en comparació amb altres administracions i que també ens fa una idea de la crisi social a què ens enfrontem”. El conseller també ha destacat la feina i la implicació dels treballadors de la conselleria des de l’inici d’aquesta crisi.
Benestar Social ha fet més de 1.000 intervencions a Formentera en els diferents serveis des de l’inici de la crisi sanitària, i hi ha reorganitzat els seus serveis per oferir l’assistència necessària.

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES