TOP
Cartell de la mostra.

Mostra dels alumnes del taller de ceràmica

Dilluns vinent obre les portes l’exposició dels alumnes del taller de ceràmica impartit per Silvia Jobani. Un total de deu alumnes presentaran les seves creacions a l’Ajuntament Vell fins dissabte 27 de febrer.
La novetat d’enguany és que les obres s’agruparan per tècniques de ceràmica i no per autor. D’aquesta manera, els visitants podran apreciar les diferents tècniques amb què els artistes han treballat el fang.

Homenatge a Remedios Castillo
D’altra banda, els alumnes i la mestra Silvia Jobani han preparat un homenatge per recordar la ceramista Remedios Castillo, que ens va deixar el passat 27 de gener, amb imatges que es projectaran cada tarda.
Remedios Castillo va ser una de les impulsores de l’art de la ceràmica a la nostra illa, i molts han set els formenterers i formentereres que s’hi han apassionat a través de la seva dedicació. La mateixa Silvia Jobani és deixebla de Remedios, i durant molts anys han estat mà a mà al capdavant del taller.

L’exposició es podrà visitar de dilluns a dissabte d’11 a 14 h i de 18 a 20 h. El diumenge i dilluns al matí la sala restarà tancada.

Compartir

PROGRAMES