Música per celebrar el Sant Jordi: Joan Miquel Oliver i la Banda Municipal

Demà dissabte a les 17.30 h a la plaça de la Constitució de Sant Francesc se celebra una trobada de bandes de música amb la Banda Juvenil del Patronat de Música d’Eivissa, la Banda Sénior de la Unió Musical l’horta de Sant Marcel·lí i la Banda de música de Formentera, un concert en el qual podrem escoltar peces com aquesta, de la banda sonora de la pel·lícula de Tim Burton ‘Malson abans de Nadal’ a més d’altres composicions populars com els Simpson o LA pantera rosa. Pel que fa a la proposta de la Banda de Música de Formentera barrejarà temes dels Beatles amb música escrita originalment per a banda. El concert acabarà amb una interpretació conjunta a càrrec de les tres bandes de la cançó d’Aires Formenterencs «Visc a Formentera».

Joan Miquel Oliver en concert
A més, dissabte a les 20 h al Jardí de ses Eres, actuarà l’excomponent d’Antònia Font, Joan Miquel Oliver, qui ha declarat a Ràdio Illa que «Formentera per jo seria el darrer reducte ideal del Mediterrani. Potser per vosaltres que sou d’aquí us semblarà un tòpic, però per jo té un puntet màgic, d’una altra dimensió, de contacte directe amb el cosmos. Per jo ho té, quan pos els peus damunt Formentera tenc aquesta impressió, no sé si és un tòpic o una flipada«.
L’escriptor i músic solleric presentarà el seu darrer disc ‘Atlantis’ i també farà un recorregut sobre la seva trajectòria musical en solitari, tot plegat amb una proposta en format de trio, juntament amb Xarli Oliver a la bateria i Jaume Manresa al teclat.

About Author

Comments are closed.

background