TOP
Les activitats són dirigides als estudiants de 4t de primària dels col·legis públics de l’illa. CIF

Nàutica i tallers mediambientals per als estudiants de Formentera dins del programa ‘Posam valors a l’esport’

Durant aquesta setmana s’estan duent a terme activitats nàutiques i tallers mediambientals per als escolars de Formentera al Centre d’Esports Nàutics dins del programa ‘Posam valors a l’esport’.

Les activitats, que varen començar la setmana passada, són dirigides als estudiants de 4t de primària dels col·legis públics de l’illa i consisteixen en jornades de caiac i surf de vela, a més de tallers mediambientals a càrrec de monitors de les entitats Cleanwave i White Sand Solutions.

Promocionar els valors educatius i socials
La consellera d’Esports, Paula Ferrer, ha recordat que la programació “té com a objectiu promocionar els valors educatius i socials, així com conscienciar els estudiants que el fet de tenir cura de la natura és fonamental per al nostre futur”.

Dins d’aquest programa, l’any passat es va llançar la campanya ‘L’esport ens fa iguals‘, que va dur a terme més de cinquanta tallers a les escoles i l’institut de l’illa, i que va arribar a més de mil dos-cents escolars. La campanya també va comptar amb material gràfic i audiovisual. “Continuam treballant en aquesta línia de transmetre valors a través de l’esport, com ara la igualtat, la resolució de conflictes, la frustració o la motivació, i aquest hivern comptarem amb noves propostes”, ha assenyalat la titular d’Esports.

‘Posam valors a l’esport’ està cofinançat entre el Govern balear amb 11.726 euros i el Consell de Formentera amb 5.000 euros, i té com a objectiu l’organització d’activitats i accions de difusió, formació i sensibilització envers els valors i les actituds positives a l’esport.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES