No hi haurà campus d’estiu però sí classes de natació per a infants

El Consell no organitzarà enguany l’oferta de campus esportius per a infants i joves. Fonts de la institució insular han explicat que després d’una consulta al Consejo Superior de Deportes i en compliment de les mesures de prevenció publicades al BOE arran de la crisi de la covid-19, enguany no es podran realitzar el Campus d’Atletisme Divertit ni el Campus d’Activitats Aquàtiques i Motrius.
En canvi, fonts del Consell han indicat que una proposta pels infants i joves que sí que està autoritzada -a més de les escoles d’estiu– són els cursos de perfeccionament d’estils en natació, que es començaran a impartir la setmana vinent.
D’aquesta manera, es descarta una activitat que impliqui la dinamització esportiva i custòdia dels menors durant tot el matí, com eren els campus, però en canvi s’ofereixen cursos que s’articularan amb classes d’una hora, o menys, de durada.
Aquests cursos consistiran en classes que tendran lloc a la Piscina Municipal, amb infants que ja sàpiguen nedar (nivell pingüí i superiors), perquè l’adult instructor no es podrà submergir juntament amb l’alumne. De moment, i a l’espera que les mesures es vagin flexibilitzant, aquestes classes es farien amb grups de tres alumnes i serien de 30 minuts de durada. Així mateix els infants podran acudir a les classes de natació dos, tres o cinc dies setmanals en funció de la disponibilitat del menor.
Per informació i inscripcions podeu posar-vos en contacte amb el Poliesportiu Antoni Blanc, al telèfon 971 32 12 40.

Campus de futbol i bàsquet
Així mateix, altres campus que els últims anys s’han impartit a Formentera per part d’entitats privades, com el de futbol o bàsquet, també han quedat cancel·lats per mor de les mesures anticovid.
Ara bé, la SD Formentera ha assenyalat a Ràdio Illa que està estudiant la possibilitat d’oferir cursos de tecnificació de futbol, que segons el club no podran comptar amb monitors, sinó amb entrenadors.
D’altra banda el Trasmapi Bàsquet Formentera està estudiant la fórmula per retornar als entrenaments dels seus equips, tot i que es troba amb la dificultat que les sessions han de ser individualitzades i sols podrà disposar de les instal·lacions del Poliesportiu Antoni Blanc, ja que segons fonts del club, el Consell ha informat que el Mòdul Esportiu de l’IES Marc Ferrer romandrà tancat fins a setembre.

About Author

Comments are closed.

background