TOP
El sofrit pagès serà la primera recepta que s’elaborarà al curs. Restaurant Cas Pagès

Nou curs de cuina tradicional

L’àrea de Patrimoni i l’Associació Gastronòmica de Formentera Es Forn organitzen un curs de cuina tradicional durant els mesos de gener, febrer i març.

Els tallers es dividiran en cinc sessions i a cada una s’elaborarà un plat típic de la gastronomia tradicional de l’illa. A la primera sessió es prepararà sofrit pagès i tindrà lloc el pròxim dimarts, 31 de gener, a les 17 h, a la cuina del menjador del nou CEIP Sant Ferran de ses Roques.
La resta de sessions es duran a terme els dies 14 i 21 de febrer, així com 14 i 28 de març, i s’elaboraran les següents receptes: guisat de peix, bullit d’ossos, peix escabetxat i flaó.

Les places són limitades i els interessats heu d’enviar un correu a coneixpatrimoni@conselldeformentera.cat. Una volta inscrits, rebreu un correu de confirmació.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES