Nou incendi de vehicles: cremades 21 motos i una furgoneta a la Savina

El foc s’ha propagat aquesta matinada en una parcel·la privada del carrer Sa Balandreta, prop del Parc infantil de la Savina, on hi havia aparcades diverses motos i una furgoneta d’una empresa de lloguer de vehicles. Les flames han provocat explosions en els vehicles, causant una remor al voltant de les 5 de la matinada que ha despertat a nombrosos veïns. Segons testimonis presencials, la porta del tancat estava forçada i els vehicles que primer han cremat han estat els propers a la reixa que comunica amb el carrer.
El foc ha cremat a una furgoneta amb diverses motos en el seu interior. A més del furgó, en total 21 motos i 4 bicis han quedat calcinades, mentre que s’han salvat de les flames unes 60 motocicletes, segons ha informat el Consell Insular.


Han participat en l’extinció la Guàrdia Civil, voluntaris de Protecció Civil i el cos de Bombers de Formentera amb tres efectius i dos camions autobomba. L’incendi s’ha extingit amb escuma i aigua cap a les 6,30 h i a les 7,20 h finalitzava el servei. La Guàrdia Civil s’encarregarà de la investigació de les causes del sinistre.

About Author

Comments are closed.

background