Nou positiu lleu de Formentera, que suma 38 casos actius

Formentera ha sumat un positiu lleu per covid-19 en les darreres hores, de manera que ja són 38 els afectats de la nostra illa. D’aquests, 37 són lleus o asimptomàtics i resten aïllats al seu domicili rebent les cures dels equips d’Atenció Primària, mentre que una persona de Formentera es troba des de fa dies ingressada en planta a l’Hospital de Can Misses.
Així mateix, pel que fa als 22 professionals sanitaris de l’àrea pitiüsa que han donat positiu en els tests de covid-19, n’hi ha quatre de l’Hospital de Formentera. D’altra banda, hi ha 37 professionals sota vigilància a les Pitiüses.

Més de 1000 positius acumulats a les Pitiüses
A Eivissa s’han detectat en les darreres hores 31 nous casos de covid-19, dels quals n’hi ha 30 lleus i un que ha hagut d’ingressar a Can Misses.
La xifra de persones hospitalitzades baixa a 35 (28 a Can Misses, amb una persona a l’UCI, i set a la Policlínica, dels quals dos romanen a la unitat de crítics).
Així mateix, en els darrers cinc dies s’han concedit 75 altes, de manera que les curacions acumulades des de l’inici de la pandèmia ascendeixen a 437. A més, dos pacients de l’UCI de Can Misses han passat a planta. D’aquesta manera, els casos actius a les Pitiüses se situen en 590, dels quals 555 (el 94%) són lleus o asimptomàtics.
En l’acumulat d’ençà que començà la pandèmia s’han detectat a Formentera i Eivissa 1036 positius i s’han produït 12 morts.

About Author

Comments are closed.

background